ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани Соработници

Согласно препорачаните мерки за СЗО за заштита од вирусот  Covid-19 и спечување на неговото ширење, Глобал Секјурити ДООЕЛ нема да работи во наредниот период. Сепак ви стоиме на располагање и за се што ви е потребно, ве молиме контактирајте не на e-mail  адресата  info@globalsecurity.com.mk како и телефонски, на броевите: 070/230-520 Владо ; 070/344-688 Мими.
До следното видување останете безбедни и во добро здравје.

1/4’’ color CCD camera, Support lock control, Support 4 wires connection, Night vision, Water proof

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anti-oxidation, durable aluminum outdoor unit 

High-quality circuit for clear voice 

Electric-controlled lock release 

4-wire connection 

Assembly of outdoor unit: surface/pit/corner mounting 

Easy DIY installation

 

 

Subscribers quantity:1 

Camera CCD:1/4' CCD 

Construction:surface

Operating temperature:- 20 ℃~+ 60℃ 

Connection:4 wires 

Lock control:Yes 

Power:11V-13V 

Dimension:160×70×27mm

Real time web analytics, Heat map tracking

About Us

Global Security is the leading company for distribution and installation of security systems in Macedonia. The company works in the area of video surveillance systems, alarm systems, systems for access and control and electronic evidence of the working time and fire alarm systems. Founded in 2001, the company's success is based on providing top quality to its clients.

Partners

Кај нас сте добредојдени со вашиот миленик

 

Location

Contact Us

Find us on this address

Simeon Kavrakirov No. 25
1000 Skopje,
Macedonia

Or you can call us

Phone: +389-2-2461666
e-mail: info@globalsecurity.com.mk