SERVICES

УСЛУГИ

ИНСТАЛАЦИЈА

  • icon  Увид, проектирање, инсталација и монтажа на безбедносни системи, Особено сме горди на нашиот тим за инсталација, кој е стручен и постојан, што значи големо и долгогодишно искуство. 
    Ние гарантираме беспрекорна функционалност на безбедносните системи, како и запазување на естетиката при инсталацијата на системите.

INSTALATION

ПРОДАЖБА

  • icon Малопродажба и големопродажба на безбедносни системи. Преку 90% од продажната програма е од СОПСТВЕН УВОЗ. Продажбата е секогаш од  лагер. Со сите наши добавувачи – производители на безбедносна опрема имаме долгогодишна и постојана соработка, што гарантира постојан и проверен квалитет.
SALES

ТЕХ. ПОДДРШКА

  • icon Најголема заслуга за високиот рејтинг на Глобал Секјурити е грижата за своите клиенти после продажбата и инсталацијата. Лојалноста кон постојниот клиент е нашиот најголем атрибут. Потребите на постојниот клиент се секогаш на прво место и тој секогаш има безрезервна поддршка.
    Глобал Секјурити обезбедува техничка поддршка за сите инсталирани и продадени производи. Има СОПСТВЕН СЕРВИС и е овластен сервисер за сите производи кои ги продава и инсталира.
Contact Us
SOYAL

КОНТРОЛА НА ПРИСТАП

Image

ENJOY A HIGH-PERFORMANCE MUSIC SYSTEM.

АМБИЕНТАЛНО АУДИО

Системот за амбиентално озвучување е електронски систем кој се состои од микрофони, засилувачи, звучници и поврзана опрема. Ја зголемува привидната јачина (гласност) на човечки глас, музички инструмент или друг извор на акустичен звук или снимен звук или музика. Системите се користат на секое јавно место кое бара најавувачот, изведувачот итн. да биде доволно звучен на далечина или на голема површина. Вообичаените апликации вклучуваат спортски стадиони, возила и објекти за јавен превоз, како и места и настани со музика во живо или снимена. Системот може да вклучува повеќе микрофони или други извори на звук, конзола за мешање за комбинирање и менување на повеќе извори и повеќе засилувачи и звучници за погласна јачина или поширока дистрибуција.

Image

МОДЕРНО ЖИВЕЕЊЕ

ВИДЕОФОНИЈА

Самостоен систем - Видео-домофон кој се користи за управување со комуникацијата помеѓу влезот во зградата и корисник внатре во зградата.

ARE YOU LOOKING FOR A RELIABLE AND REPUTABLE DIGITAL DOOR LOCK AND HOTEL LOCK

ADEL - Електронски Хотелски Брави

ADEL е водечки снабдувач на дигитални брави за врати во светот. Со 26-годишно искуство од 1991 година, АДЕЛ има испорачано ПОВЕЌЕ ОД 3 МИЛИОНИ ЕДИНИЦИ на дигитални брави на вратите и со вкупен број од 30.000 РЕФЕРЕНТНИ ПРОЕКТ НИЗ СВЕТОТ.

Повеќе 
Image
Image
Фер и коректни цени
Lorem ipsum dolor sit amet messa consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.
Долгогодишна соработка
Проверени партнери и производи
Исполнителност и истрајност

Global Security

е лиценцирана компанија за техничко обезбедување која е  основана во 2002 година, а од тогаш до денес постојано расте и се развива.  Денес  успешно работи и високо котира на пазарот на безбедносни системи. 

Latest News

Get In Touch

Simeon Kavrakirov nr. 25, 1000 Skopje

+ 389 2 2461 666.

+389 70369530

sales@globalsecurity.com.mk

www.globalsecurity.com.mk

Our Location