ЗА НАС

ЗА НАС

ABOUT US

ГЛОБАЛ СЕКЈУРИТИ ДООЕЛ е лиценцирана компанија за техничко обезбедување која е основана во 2002 година, а од тогаш до денес постојано расте и се развива. Денес успешно работи и високо котира на пазарот на безбедносни системи.

Главна дејност е увоз-извоз, големопродажба, малопродажба, изработка на проектни решенија, инсталација и монтажа на

1. Противпровални алармни системи
2. Системи за видеонадзор
3. Системи за контрола на пристап
4. Системи за електронска евиденција на работно време
5. Системи за детекција и дојава на пожар
6. Системи за детекција и дојава на опасни гасови
7. Систеи за хотелско работење
8. Системи за периметарска заштита
9. Системи за амбиентално озвучување и јавно обраќање
10. Системи за електронска заштита на производи
11. Системи за видеофонија

Глобал Секјурити е единствен и овластен увозник и дистрибутер на производите за контрола на пристап и евиденција на работно време на тајванскиот производител Soyal Technology Co. LTD за Македонија, Косово и Албанија. Нашата мисија е да обезбедиме сеопфатни решенија од областа на техничката заштита и безбедност, кои ќе понудат одговар на сечие барање, а кои ќе ги задоволат и функционалните и естетските критериуми, Нашата мисија е да обезбедиме сеопфатни решенија од областа на техничката заштита и безбедност, кои ќе понудат одговар на сечие барање, а кои ќе ги задоволат и функционалните и естетските критериуми.

Global Security

е лиценцирана компанија за техничко обезбедување која е  основана во 2002 година, а од тогаш до денес постојано расте и се развива.  Денес  успешно работи и високо котира на пазарот на безбедносни системи. 

Latest News

Get In Touch

Simeon Kavrakirov nr. 25, 1000 Skopje

+ 389 2 2461 666.

+389 70369530

sales@globalsecurity.com.mk

www.globalsecurity.com.mk

Our Location