AM ANTENAS

 

 

 

Системите против кражба

се интегриран систем без надворешен контролер, кои се дизајнирани да ги задоволат потребите на корисниците како што се едноставна инсталација и соодветно одржување.

Поради различната конфигурација на рамката на антените, постојат со пластична, акрилна и алуминиумска рамка.Овој систем кој има звучна и светлосна сигнализација се карактеризира со висок степен на детекција и ниска стапка на лажни аларми.
Се програмира со мобилен телефон – Андроид .
Постојат Главна и Помошна антена. Главната (Master) антена може да работи самостојно, и исто така на неа може да се додаде помошна (Slave) антена за да формираат канал. На една главна антена можат да се додадат две помошни антени. Сите антени детектираат посебно и алармираат. Помошната антена не може да работи самостојно

 

Read 13266 times Last modified on Wednesday, 05 June 2024 13:40

Global Security

е лиценцирана компанија за техничко обезбедување која е  основана во 2002 година, а од тогаш до денес постојано расте и се развива.  Денес  успешно работи и високо котира на пазарот на безбедносни системи. 

Latest News

Get In Touch

Simeon Kavrakirov nr. 25, 1000 Skopje

+ 389 2 2461 666.

+389 70369530

sales@globalsecurity.com.mk

www.globalsecurity.com.mk

Our Location