ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат сите клиенти каде што се инсталирани SOYAL уреди, дека поради зголемување на нивото на безбедност, потребно е да се извршат промена на стандардните (default) корисничко име и лозинка на уредите. Доколку не сте во можност тоа самите да го направите Ве молиме контактирајте го Глобал Секјурити.

 

 

СИСТЕМИ ЗА ЗАШТИТА СО МАГЛА  

Безбедносниот систем со магла овозможува дополнителна, високоефективна заштита од провала и вандализам. Просторијата ја исполнува со бела, густа непробојна безбедносна магла за неколку секунди. Со тоа ги прави невидливи предметите што се наоѓаат во просторијата, а провалниците ги збунува и дезориентира и ги принудува да бегаат. Се активира преку алармниот систем. Апсолутно е безбеден по здравјето на луѓето и животните. Не остава траги на заштитените предмети после дисипацијата.

 

 

ПРИДОНЕСИ ЗА СВОЈАТА ИДНИНА

 

 

 

Кабли за комуникација

SOYAL INTRODUCTION

Имате прашање? Контактирајте не

Елаборат за заштита на лични податоци

Глобал Секјурити Дооел покрај својата дејност со поставување и одржување на безбедносни системи се занимава и со изготвување на елаборати за начинот на вршење на видео надзор. Истиот е подготвен од страна на сертифицирани лица од Дирекцијата за заштита на лични податоци.

  

Повелете, Побарајте понуда.

demo

Soyal Direct TCPIP with LCD reader

CAPACITY TO BUILT-IN HID MODULE AND HID COMPILABLE

CAPACITY TO BUILT-IN VOICE MODULE

WEATHERPROOF DESIGN FOR OUTDOOR USE

RS-485 AND TCP/IP COMMUNICATION INTERFACE

BUILT-IN WATCH DOG TO PREVENT THE HALTING

USER CAPACITY: 16,000; EVENT LOGS: 32,000

ACCESS MODE: CARD ONLY, CARD OR PWD, CARD AND PWD

WG PORT PROVIDES ANTI-PASS-BACK FUNCTION

ONE MORE EXIT SWITCH, DOOR CONTACT AND DOOR OUTPUT TO WIEGAND 

BUILT-IN MULTI-OUTPUT: DOOR LOCK/ ALARM/ ARMING/ DURESS/ SECURITY TRIGGER SIGNAL

SOYAL SOFTWARE SUPPORT FOR NETWORKING

EASILY INTEGRATED WITH SOYAL OR OTHERS ACCESS CONTROL SYSTEM

BUILT-IN REAL TIME CLOCK & ANTI-TAMPER FUNCTIONS

FLEXIBLE TO INTEGRATE WITH OTHER EQUIPMENTS

125KHZ AND 13.56MHZ CAN BE USED SIMULTANEOUSLY TWO CHANNELS

MENU SETTING WITH LCD PANEL

COORDINATING WITH SOFTWARES FOR FURTHER APPLICATION ON ACCESS CONTROL, TIME ATTENDANCE, PAYROLL, ANDDOOR/SENSOR IMAGE-MONITOR FUNCTION

AUTO-LOCK OF THE KEYPAD FOR 30 SECONDS AFTER CONTINUOUS FAILED OPERATION BY 3 TIMES

INCLUDING THE INPUT OF DOOR CONTACT, OFFERING THE ALARM SYSTEM OF BOTH DOOR OPENING TOO LONG AND BEINGFORCED TO OPEN

INTELLIGENT TO SHIFT FOR STANDALONE OR NETWORKING MODE WHILE SYSTEM DISCONNECTED 

SUPPORT FIRE BUTTONS TO MAKE SURE THE FIRE HAPPENING, ALL DOORS OPEN

SUPPORTING AR-721_RB RELAY OUTPUT MODULE ALTERNATES TRADITIONAL RELAY MODULE, RAISE SECURITY, RESIST FROM STEALING, AND AVOID WRONG OPERATION.

"Take the first chance that you get because you may never get another one."
- Unknown -

Зошто да не одберете нас?

Нашата цел

Нашата основна цел е задоволен клиент  кој во замена за неговата инвестиција добива очекувани резултати. Наш приоритет е максимална сигурност на обезбедениот објект, во комбинација со континуираната грижа за клиентите по инсталацијата.

Стандарди за квалитет

Ние соработуваме со реномирани производители на  системи за безбедност кои нудат најдобар однос цена/квалитет. Ние нудиме голем избор на системи за безбедност  кои ги задоволуваат потребите на секој клиент, истовремено инсистирајки за зачувување на високите стандарди за квалитет.

Техничка подготвеност на тимот на Global Security

Нашата компанија е во тек со најновите технологии  со континуирана едукација на членовите на тимот и редовно посетување на светски саеми и други манифестации за производи и системи за безбедност. Ова бара постојана инвестиција која е доста исплатлива, бидејќи тоа придонесува за нашата способност за позитивни промени, зголемување на капацитетот, и проширен спектар на опции за нашите клиенти, врз основа на најновите и најдобрите производи од  светскиот пазар.

Инсталација

Инсталација на опремата е најважната алка во синџирот на една успешена компанија. Дури и најскапата и софистицирана опрема инсталирана од неквалификуван персонал станува безвредна и бескорисна инвестиција. Која е оправданоста на вложените пари, ако алармот не се активира кога крадецот влегува во обезбедениот објект или ако пожарните сензори не се активираат во случај на пожар? - Ниту еден! Ваквите системи се само губење на време и пари. Global Security вложува максимален напор за тренинг и едукација на нашите тимови за инсталација за да се обезбеди безпрекорна работа на инсталираниоте уреди. 

 

Грижа за нашите дистрибутери

Фирмата располага со дистрибутивна мрежа низ целата земја. Нашата цел е давање максимална услуга за најкраток временски период, и елиминирање на сите непотребни трошоци. Сите наши клиенти и партнери добиваат навремена и ефикасна техничка поддршка, секогаш кога таа им е потребна.

About Us

Global Security is the leading company for distribution and installation of security systems in Macedonia. The company works in the area of video surveillance systems, alarm systems, systems for access and control and electronic evidence of the working time and fire alarm systems. Founded in 2001, the company's success is based on providing top quality to its clients.

Partners

Кај нас сте добредојдени со вашиот миленик

 

Location

Contact Us

Find us on this address

Simeon Kavrakirov No. 25
1000 Skopje,
Macedonia

Or you can call us

Phone: +389-2-2461666
e-mail: info@globalsecurity.com.mk