ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат сите клиенти каде што се инсталирани SOYAL уреди, дека поради зголемување на нивото на безбедност, потребно е да се извршат промена на стандардните (default) корисничко име и лозинка на уредите. Доколку не сте во можност тоа самите да го направите Ве молиме контактирајте го Глобал Секјурити.

 

 

Најмоќна и најбрза батерија за систем за магла. Идеална за заштита на простории во кој нема протoк на струја како привремени продавници, работлници камиони, оклопни комбиња, контејнери но исто така и куќи или простории во кој сакате да заштедите на потрошувачка енергија.

Моќен и брз систем за магла, идеален за заштита на големи области како големи продавници, маркети,магацини или за заштита на цели во отворен простор. Опремен е со една ќеса со течност  која во период од 3 минути испушта магла и покрива област од 4000м3. Подготвена е со предходна инсталација на ѕид со ниска поставеност за евентуално опремување на табли или додатоци.

Моќен и брз систем за магла, идеален за заштита на големи области како големи продавници, маркети, магацини или за заштита на цели во отворен простор. Опремен е со една ќеса со магла која во период од 70 секунди испушта магла и покрива област од 1500м3. Подготвена е со предходна инсталација на ѕид со ниска поставеност за евентуално опремување на табли или додатоци.

Моќен и брз систем за чад, идеален за заштита на мали или средни области како продавници, домови, банки, банкомати или генерално сите професионални простории каде што е потребно високо ниво на заштитеност. Опремен е со една ќеса со течност која во период од 30 секунди испушта магла и покрива област од 500м3. Подготвена е со предходна инсталација на ѕид со ниска поставеност за евентуално опремување на табли или додатоци.

Идеален систем за магла кој заштитува мали/средни простории како продавници, домови, гаражи. Кога машината се активира испушта магла во само неколку секунди, која  кога ќе се испразни на многу лесен начин може да се замени со нова. Ќесата со течност во период од 30 секунди  покрива област од 250 м3. Подготвена е со предходна инсталација на ѕид со ниска поставеност за евентуално опремување на табли или додатоци.

Систем за магла идеален  за заштита на мали или средни простории како продавници, куќи, гаражи. Машината од цилиндарот испушта чад два пати, потоа на многу лесен начин ја заменувата со нова. Секое испуштање на чад во период од  15 секунди покрива 200м3. Цената на Fast 03 Easy 2 е најагресивна на пазарот меѓутоа перформансите во врска со брзината на испуштање на чадот може да се споредат со топ професионалните машини.

About Us

Global Security is the leading company for distribution and installation of security systems in Macedonia. The company works in the area of video surveillance systems, alarm systems, systems for access and control and electronic evidence of the working time and fire alarm systems. Founded in 2001, the company's success is based on providing top quality to its clients.

Partners

Кај нас сте добредојдени со вашиот миленик

 

Location

Contact Us

Find us on this address

Simeon Kavrakirov No. 25
1000 Skopje,
Macedonia

Or you can call us

Phone: +389-2-2461666
e-mail: info@globalsecurity.com.mk