ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат сите клиенти каде што се инсталирани SOYAL уреди, дека поради зголемување на нивото на безбедност, потребно е да се извршат промена на стандардните (default) корисничко име и лозинка на уредите. Доколку не сте во можност тоа самите да го направите Ве молиме контактирајте го Глобал Секјурити.

 

 

Системот за контрола на пристап е многу важен за личностите кои сакаат да обезбедат важни, доверливи и вредни информации и опрема. Контролата на пристап претставува електронски клуч спрегнат со механичко заклучување и современи информатички технологии. Системот функционира така што на одредени личности во дефинирани временски периоди дозволува отклучување на врата од канцеларија, магацин, користење на лифт и др. Секое поминување на таа личност автоматски се евидентира. Во периодот надвор од работното време, системот автоматски забранува влез. Употребата на овој систем е многу едноставен. За идентификација на личноста може да се користи: Картичка, привезок, далечинска команда, мобилен телефон, отпечаток на прст, пин код или препознавање на лица. Системот за контрола на пристап може да се користи и за евиденција на посетителите на клубовите.

 
 

About Us

Global Security is the leading company for distribution and installation of security systems in Macedonia. The company works in the area of video surveillance systems, alarm systems, systems for access and control and electronic evidence of the working time and fire alarm systems. Founded in 2001, the company's success is based on providing top quality to its clients.

Partners

Кај нас сте добредојдени со вашиот миленик

 

Location

Contact Us

Find us on this address

Simeon Kavrakirov No. 25
1000 Skopje,
Macedonia

Or you can call us

Phone: +389-2-2461666
e-mail: info@globalsecurity.com.mk