ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат сите клиенти каде што се инсталирани SOYAL уреди, дека поради зголемување на нивото на безбедност, потребно е да се извршат промена на стандардните (default) корисничко име и лозинка на уредите. Доколку не сте во можност тоа самите да го направите Ве молиме контактирајте го Глобал Секјурити.

 

 

Корисници: 3,000, Настани: 1,500.

IP55 ВОДООТПОРЕН ДИЗАЈН , МОЖЕ ДА СЕ УПОТРЕБУВА ВО СЕКАКВА СРЕДИНА

ОСВЕТЛЕНИ БРОЈКИ, 1ДВЕ-КОЛОР СТРАНИЧНИ ЛЕД, 3 ЕДНА-БОЈА ЛЕД И 1 БИПЕР ЗА ИДЕНТИФИКАЦИЈА

ОСВЕТЛЕН ПАНЕЛ НА ДОПИР И ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЈН СО ПОВЕЌЕБОЕН СТРАНИЧЕН ИНДИКАТОР

ВГРАДЛИВ  ДИЗАЈН

КОРИСНИЦИ: 3,000, НАСТАНИ: 1,500.

3 НАЧИНИ НА ПРИСТАП: САМО КАРТИЧКА, КАРТИЧКА ИЛИ ПИН, КАРТИЧКА И ПИН.

 

Model

AR-888H

 

RF Frequency

125KHz

13.56MHz

 

Data Standard

-EM Standard
(Option) HID prox
             Indala prox

ISO14443A
(Option) ISO15893, ISO7815, DESfire,FeliCa, NFC

 

Reading range

5-15cm

2-5cm(725H-M)

 

Power supply

10-24VDC

 

Power Consumption

<5W

 

Communication Interface

RS-485

 

Baud Rate

9600 bps(N,8,1)

 

Operation Temperature

-20C / +60C

 

DI

1 Egres Button(R.T.E) /1 Door Contact

 

Transistor Output

Duress/ Alarm

 

Relay output

Lock Relay

 

Lock relay Time

ON/OFF, 0,0.1-600 sec

 

Alarm Time

Toogle 0.1-600 sec

 

Tamper Resist. Switch

Limit Switch (Form C)

 

User Capacity

3,000

 

 

 

Event Log

1,500

 

 

External reader

1 WG port

 

Anti-Pass Back (M4/M8)

YES

 

Lift Control (M4/ M8)

32 stops, 3000users

 

 

Serial Out

YES 

 

Real Time Clock

Yes

 

Weatherproof

IP55

 

Indicator

1bi-color LED, 3 one-color Led and 1 beeper

 

Keypad

Touch Panel

 

About Us

Global Security is the leading company for distribution and installation of security systems in Macedonia. The company works in the area of video surveillance systems, alarm systems, systems for access and control and electronic evidence of the working time and fire alarm systems. Founded in 2001, the company's success is based on providing top quality to its clients.

Partners

Кај нас сте добредојдени со вашиот миленик

 

Location

Contact Us

Find us on this address

Simeon Kavrakirov No. 25
1000 Skopje,
Macedonia

Or you can call us

Phone: +389-2-2461666
e-mail: info@globalsecurity.com.mk